Vés al contingut

Trobada d’escoles rurals durant la Fira Muntànyum

Com ja és habitual en les últimes edicions de la Fira Muntànyum l'escola "Puigmarí" de Duesaigües rebrà a una altra escola rural i aquest any faran d'amfitrions als alumnes de l'escola "Els Minairons", de la ZER (Zona Escolar Rural) Alt Pallars Sobirà.

Aquesta escola, situada a Ribera de Cardós, compta a dia d'avui a amb uns 45 alumnes procedents dels 18 nuclis de població de la Vall de Cardós i 4 nuclis del poble de Farrera. L'escola compta amb un servei de menjador gestionat per l'ajuntament que contracta gent de la zona i ofereix una cuina de km.0, basada en els productes propis de la zona.

La trobada tindrà lloc els dies 28 i 29 de setembre de 2018, el divendres anterior i el mateix dissabte que es celebrarà la VI edició de la Fira Muntànyum.