Vés al contingut

Aficionats a les Delica Camper vénen a una trobada durant la Fira Muntànyum

Durant la Fira Muntànyum tindrà lloc a Duesaigües la 3a KDD del Mitsubishi Delica Camper Club. Les mítiques furgonetes 4x4 de Mitsubishi estaran per aquestes contrades els dies 28, 29 i 30 de setembre.

El dia de la fira podrem veure alguns dels models més espectaculars pels carrers del poble i fins i tot gaudir-ne de primera mà pels camins dels voltants de Duesaigües. També es muntarà un circuit de crawler per a que els visitants puguin observar el que són capaces de fer aquestes "petites" furgonetes.

El dissabte a les 16:00 de la tarde hi ha prevista una sortida de unes quatre hores per fer una ruta 4x4 que els portarà pel camí dels masos a la cantera, els parcs eòlics del Collet dels Feixos i del Mas de la Potra i tornar per l'Argentera fins a Duesaigües.

Diumenge a les 12:00 del matí una nova ruta en 4x4 els durà pels voltants del Castell d'Escornalbou i la Serra de Pradell.

 

Aficionados a las Delica Camper vienen a un encuentro durante la Fira Muntànyum

Durante la Fira Muntànyum tendrá  lugar en Duesaigües la 3a KDD del Mitsubishi Delica Camper Club. Las míticas furgonetas 4x4 de Mitsubishi estarán por estos lares los días 28. 29 y 30 de septiembre.

El día de la feria podremos ver algunos de los modelos más espectaculares por las calles del pueblo e incluso disfrutarlas en persona por los caminos de los alrededores de Duesaigües. También se montará un circuito de crawler para que los visitantes puedan observar lo que son capaces de hacer estas “pequeñas” furgonetas.

El sábado a las 16:00 de la tarde hay prevista una salida de unas cuatro horas para hacer una ruta 4x4 que los llevará por el camino de “els masos” hasta una cantera, los parques eólicos  de “el Collet dels Feixos” y de “el Mas de la Potra” , volviendo por el pueblo de la Argentera hasta Duesaigües.

Domingo a las 12:00 de la mañana un nueva ruta en 4x4 los llevará por los alrededores del Castillo de Escornalbou y la Sierra de Pradell.

Delica Camper Club España