Vés al contingut

L’escalada urbana arriba a Duesaigües per la Fira Muntànyum

Aquest any durant el matí de la fira tindrà lloc per les parets del centre del poble escalada urbana, o més aviat, escala en bloc o "boulder" segons la seva denominació en anglès.

L'escalada en bloc és un tipus d'escalada urbana, de fet és la més habitual, que es caracteritza per fer servir els elements propis de la façana o del mobiliari urbà. Tampoc es fan servir cordes, sinó que s'utilitzen "crash pads", una espècie de matalassos que es posen a terra per evitar que els escaladors es facin mal.

Dins de la Fira tothom que vulgui tenir un petit tast d'aquesta modalitat d'escalada ho podrà fer durant el matí gràcies als nostres amics de Slab, la sala d'escalada urbana de Reus, que compta amb més de 650 m2 de superfície escalable, escola de nens, cursos d'iniciació per a adults i moltes coses més.

La escalada urbana llega a Duesaigües por la Fira Muntànyum

Este año durante la mañana de la feria tendrá lugar por las paredes del centro del pueblo escalada urbana, o mejor dicho, escala en bloque o "boulder" según su denominación en inglés.

La escalada en bloque es un tipo de escalada urbana, de hecho és la más habitual, que se caracteriza por utilizar los elementos propios de las fachadas o del mobiliario urbano. Tampoco se hacen servir cuerdas, sinó que se utilizan "crash pads", una especie de colchonetas que se ponen en el suelo para evitar que los escaladores se hagan daño.

Dentro de la Fira todo el que quiera catar un poco esta modalidad de escalada lo podrá hacer durante la mañana gracias a nuestros amigos de Slab, la sala de escalada urbana de Reus, que cuenta con más de 650 m2 de superfície escalable, escula para niños, cursos de iniciación para adultos i muchas cosas más.

 

Slab Sala d'Escalada