Vés al contingut

Copa Catalunya Infantil BTT – 21 d’abril de 2019

Bones tardes,

us volem recordar un altre cop que el proper diumenge 21 d'abril tindrà lloc la 4a edició de la Copa Infantil Duesaigües, corresponent a la tercera prova puntuable del circuit de la Copa Catalunya Infantil BTT.

L'hora de sortida de la cursa està prevista per a les 10:30 hores del matí. Durant el dia de la cursa comptarem amb els amics dell Club Ciclista Bike Race Reus per fer de llebres de la competició.

Aquesta cursa es farà al circuit de "el Barrancó", situat a tocar del poble de Duesaigües. Tal com ha passat en edicions anteriors de la Copa Infantil Duesaigües, durant el mateix diumenge de la cursa es cuinarà una paella popular.

Recordem novament que a la pàgina de Facebook de "el Barrancó" us podreu informar de les novetats de la mateixa cursa, llocs per acampar propers al poble i activitats per disfrutar amb la familia en aquests dies de Setmana Santa.

Circuit BTT Duesaigües "el Barrancó" 2019